Gyártók

Információ

Szállítási feltételek

Garancia

 

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.

 

Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Cseregarancia

 

Csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Szállítás/Átvétel

 

A rendelés feladásakor kiválasztható a szállítási/átvételi mód. A program figyelembe veszi a rendelési összeg (tömeg súly) adatokat. Ennek figyelembevételével ajánlja be a választható opciókat.

 

Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni üzletünkbe. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

 

Amennyiben a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. Kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia.

 

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautaljuk a vásárló részére. Tájékoztatjuk, hogy üzletünkben és internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki! Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Árak

 

  • A DentColor Kft általi szállítás díja 2000Ft nettó, érték és súlykorlát nélkül.
  • Postai utánvét díja 10 kg-ig 1700 Ft
  • DPD csomagküldő általi kiszállítás

 

  • 0-5kg-ig: 1200Ft nettó
  • 5-30kg-ig: 2100Ft nettó
  • 30-50kg-ig: 3100Ft nettó

 

  • 50.000Ft nettó vásárlás felett a kiszállítás ingyenes!